реших да я махна тая недомислица и махнах ремъка и ги оставих свободно движещи се в мотора .. въпроса ми е тъй като не съм отварял колата и не съм махнал самите валове трябва ли да затапя маслените магистрали с нещо ? Има ли проблем с мотора ако се кара така ? То аз вече го карам де ама ми изглежда по добре уж обират вибрациите а то сега сякаш мн по малко вибрира сега и работата му утихна .. Налягането ма маслото покачва ли се в момента ? Или само ако ги премахна напълно ? Пък и що да не е височко няма проблем не ,че разбирам от тия неща де .. Има ли проблем да се кара така колата или трябва да я отварям и да сваля 2 кила желязо ахахаха Даже ми се струва така ,че си ходи до 7500 оборота без да тъпче ама може и да си внушавам
Известие
Collapse
No announcement yet.
ремък и ролки на балансиращи валове
Collapse
X
-
Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщениеЧе то остана ли някой които го слага тоя ремъкМоже и някой друг болен мозък да има.
Comment
-
начи неска цял ден карам така .. забелязвам ,че ми се оправи един ДОСТА гаден проблем смених цялата кола заради него и така и не се махна днес го нямаше и веднага забелязах .. Колата при по рязко спиране менеше оборотите на свободна когато спирам или с натиснат съеденител значи в диапазона 700 -1000 оборота постоянно колебаене на място нямаше проблем .. сега напълно изчезна проблема незнам кво се е променило ама колата работи мн по тихо и някак и е по леко преди беше малко като дизелче и то не от вариатора хаха .. мерси за мненията колегиalfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
Fiat punto GT in progress ~200hp
Comment
-
Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщениеАз!Може и някой друг болен мозък да има.
Comment
Comment