Известие

Collapse
No announcement yet.

ремък и ролки на балансиращи валове

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• ремък и ролки на балансиращи валове

реших да я махна тая недомислица и махнах ремъка и ги оставих свободно движещи се в мотора .. въпроса ми е тъй като не съм отварял колата и не съм махнал самите валове трябва ли да затапя маслените магистрали с нещо ? Има ли проблем с мотора ако се кара така ? То аз вече го карам де ама ми изглежда по добре уж обират вибрациите а то сега сякаш мн по малко вибрира сега и работата му утихна .. Налягането ма маслото покачва ли се в момента ? Или само ако ги премахна напълно ? Пък и що да не е височко няма проблем не ,че разбирам от тия неща де .. Има ли проблем да се кара така колата или трябва да я отварям и да сваля 2 кила желязо ахахаха Даже ми се струва така ,че си ходи до 7500 оборота без да тъпче ама може и да си внушавам
    alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
    Fiat punto GT in progress ~200hp

Един приятел кара така вече сигурно цяла година и няма проблеми
    166 2,4JTD 20V Sportronic Edizione collezionisti
    ex 156 2,4JTD; ex 146ti; ex 145 1,6 boxer

Comment

Че то остана ли някой които го слага тоя ремък
      Fiat Punto 1.4GT 1996
      Hyundai Tucson 2.0 2007
      Renault Clio 1.5 2019

Comment

Първоначално публикувано от thecleaner Покажи съобщение
        Че то остана ли някой които го слага тоя ремък
        Аз! Може и някой друг болен мозък да има.
        Alfa Romeo GTV 2.0 16V Twin Spark 150hp
        Alfa Romeo 159 2.4 20V JTDm Q-Tronic 200hp

Comment

начи неска цял ден карам така .. забелязвам ,че ми се оправи един ДОСТА гаден проблем смених цялата кола заради него и така и не се махна днес го нямаше и веднага забелязах .. Колата при по рязко спиране менеше оборотите на свободна когато спирам или с натиснат съеденител значи в диапазона 700 -1000 оборота постоянно колебаене на място нямаше проблем .. сега напълно изчезна проблема незнам кво се е променило ама колата работи мн по тихо и някак и е по леко преди беше малко като дизелче и то не от вариатора хаха .. мерси за мненията колеги
          alfa romeo 145 QV 15.38 (400m)
          Fiat punto GT in progress ~200hp

Comment

може и аз да ги махна понеже се замислям от доста време пък и живот и здраве края на месеца ше взимам ролки и ремъци,ако се наема ще ги откача

Comment

Първоначално публикувано от b_angelov Покажи съобщение
              Аз! Може и някой друг болен мозък да има.
              +1.

Comment

Working...
              X